Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Stavebné sporenie len za 1 €

(Zdroj: BOOMER)

Uvažujete nad stavebným sporením? V ČSOB stavebnej sporiteľni si ho môžete až do 15.10.2012 uzatvoriť len za 1 €. Prostredníctvom portálu Boomer.sk je totiž v týchto dňoch možné získať až 97,5 % zľavu z poplatku za uzatvorenie zmluvy.

Všetko sa dá navyše vybaviť z pohodlia domova. Stačí, ak si z portálu Boomer.sk za 1 € zakúpite kupón na zľavu z poplatku za uzatvorenie zmluvy o stavebnom sporení. Pre uplatnenie tejto zľavy je potrebné kliknúť na stránku csobonline.sk – Stavebné sporenie a vyplniť údaje do online formulára. Číslo takto zakúpeného kupónu je potrebné uviesť v online formulári v časti „Poznámka“.

Po vyplnení a odoslaní žiadosti vám príde na e-mailovú adresu návrh zmluvy o stavebnom sporení a následne vám bude zmluva o stavebnom sporení doručená kuriérom alebo poštou. Na jednu zmluvu o stavebnom sporení je možné využiť iba jeden zľavový kupón, pričom uplatniť si ho na csobonline.sk môžete až do 15.12.2012.

Uzatvorením zmluvy o stavebnom sporení môžete ešte v tomto roku získať štátnu prémiu vo výške 66,39 € a garantovaný úrok vo výške 2% počas celej doby sporenia. Pri akejkoľvek výške cieľovej sumy sa akciová cena stavebného sporenia nemení. 

Jednoduché uzatvorenie zmluvy

Online aplikácia csobonline.sk je dostupná počas celého roka. Uzatvoriť zmluvu o stavebnom sporení sa dá aj telefonicky - prostredníctvom Infolinky 0800 111 303 či osobne v ktorejkoľvek pobočke ČSOB.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu