Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Slováci, získajte 50 miliónov: Stačí zbaliť túto lesbickú dcéru miliardára!

Gigi Chao Zobraziť galériu (3)
Gigi Chao (Zdroj: news.com.au)

HONGKONG - Hongkonský miliardár Cecil Chao údajne ponúkol 65 miliónov dolárov (50 miliónov eur) ako odmenu pre muža, ktorý dokáže zviesť jeho lesbickú dcéru Gigi a oženiť sa s ňou.

Chao kontroverzný odmenu vypísal po tom, čo jeho dcéra tento rok v apríli vo Francúzsku uzavrela registrované partnerstvo so svojou priateľkou, s ktorou žije už sedem rokov. V Hongkongu nie sú zväzky párov rovnakého pohlavia uznávané, homosexualita tu bola do roku 1991 považovaná za zločin.

"Nezáleží na tom, či bude bohatý alebo chudobný. Hlavne aby bol šľachetný a dobrosrdečný," citoval 76-ročného Chaa čínsky denník South China Morning Post. "Gigi je veľmi dobrá žena, nadaná a atraktívna. Je oddaná svojim rodičom, ušľachtilá a venuje sa dobročinnosti," dodal.

Podnikateľ tiež odmietol správy, že by sa 33-ročná Gigi, ktorá vyštudovala na univerzite v britskom Manchestri architektúru, v cudzine vydala. Podľa neho je stále slobodná. Hoci povedal, že Gigi nebude do žiadneho sobáša nútiť, vyvolala jeho netradičná ponuka v spomínanom denníku množstvo negatívnych reakcií.

"Je to tak ponižujúce, chúďa dievča," napísal jeden z čitateľov. "Vyzerá to, ako by ste svoju dcéru predávali," hneval sa iný prispievateľ, ktorý biznismenovi radil, aby sa prestal správať staromódne a šiel s dobou.

Chao je známou osobnosťou hongkongskej smotánky a pravidelne sa zúčastňuje významných spoločenských udalostí so svojimi mladými priateľkami. V minulosti vyhlásil, že mal intímny vzťah s 10 000 ženami.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu