Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Po ulici behal nahý "ninja": Policajtov spacifikoval kopmi!

Nahý muž bol na okoloidúcich nepríjemný
Nahý muž bol na okoloidúcich nepríjemný (Zdroj: liveleak)

INDIANAPOLIS - Neuveriteľné zábery ukazujú muža, ktorý sa v noci prechádzal nahý rušnými ulicami Indianapolisu, až kým nezasiahla polícia. Nemala to však také ľahké, ako by sa mohlo zdať. Napriek subtílnej postave sa naháčovi podarilo vymaniť zo zavretia, a to aj po zásahu taserom. Použil pri tom niečo, čo okoloidúcim pripomínalo ninja cviky.

Napriek tomu, že jeden z dôstojníkov použil taser a naháča privalili na zem, jeho boj so spravodlivosťou sa ešte iba začal. Hoci sa ho policajti snažili zúfalo udržať, nepodarilo sa im to. Zasiahnutý muž sa predsa len vymanil pomocou zvláštnych kopov a pustil sa utekať dolu ulicou.

Zaujímavý incident mal hneď niekoľko desiatok divákov, ktorí sa dobre bavili a natáčali si ho na kameru. Na videu počuť jedného zo svedkov, ako hovorí: "Ten chlap je ako ninja! a doplnil, že určite nie je čistý, ale pod vplyvom niečoho.

Po prvom neúspešnom pokuse mali nakoniec policajti viacej šťastia a naháča predsa len spacifikovali a odviezli preč z ulice. Zatiaľ však nie je jasné, či bol na drogách a či mu hrozí nejaké obvinenie.

Nahý ninja

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu