Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Veľká anketa Slovákov na Topkách: Takéto mená dávate svojim penisom!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: dinodirect.com)

BRATISLAVA - Český profesor a gynekológ Antonín Doležal za roky svojej praxe zistil, že slovenskí páni najčastejšie oslovujú svoj penis Fero, Ferko, Jožo, Jožko alebo Oskarko. Topky.sk sa však rozhodli spýtať priamo čitateľov, aké svojské názvy používajú oni. A tu je výsledok!

Slováci podľa našich zistení zjavne nemajú problém dať svojim mužnostiam zábavné či kuriózne meno. V mnohých prípadoch to však nerobia samotní páni, ale ich nežnejšie polovičky a súvisia s tým aj rôzne príhody. "Moja partnerka mu začala hovoriť ,,škrečok", lebo mala rada niekedy skrečkov. A takto sa nekedy bavíme aj na verejnosti a nikto nevie, o čom je reč," uviedol jeden z čitateľov.

"Tak u nás v partii najčastejšie používame tieto názvy prirodzenia: bimbas, jednooký had, šmotko, pinďúr, užovka, vajčiak, švontrcháč, píšťalka a ďalšie," nebál sa zverejniť Martin, ktorého kamaráti asi nie sú veľmi hanbliví, keď v skupinkách preberajú, kto ako volá toho svojho.

Ani ostatní účastníci ankety však nemali o nič menej lukratívne oslovenia. Do redakcie nám prišli názvy ako: fešák, nadržanček, Ivan Hrozný, anakonda, dubák, Herkules, kamoš, klobáska, bimbrlák, frčina, Vendo, macko, Frankie Sinatra, holohlavý bandita, krocan, pstruh či spotený Jarabák.

Podaktorí doplnili aj dôvod, prečo si dané meno vybrali. "No ja môjmu hovorím Gašparko, lebo je malý, ale veeeľké divadlo vie zahrať!" pochválil sa Emil. "Ja mu hovorím "Lajdák", lebo nechce vstávať do práce," znel popis ďalšieho z vašich e-mailov. Svoj penis sa rozhodol priam poeticky pomenovať Ivan: "Názov mojej mužnosti je "klúčik" do tej správnej dierky." A samozrejme nesmel chýbať ani pyšný majiteľ prirodzenia s názvom mrakodrap, "lebo tak krásne rastie a vztyčuje sa".

Ďakujeme všetkým, ktorí sa do našej ankety zapojili a prezradili intímnosti zo svojho súkromia. Odmenu vo forme DVD a knihy však môže získať iba jeden, a tým je čitateľ Ján, ktorého sme už kontaktovali. Pre zachovanie anonymity kvôli pikantnosti témy jeho priezvisko neuvádzame.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu