Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Keď sa "vedci" nudia: Toto je najhorší vynález roka 2012?!

Popinator v akcii
Popinator v akcii (Zdroj: YouTube)

PERRY TOWNSHIP - Jedenie pukancov sa podľa amerických vedcov dá poňať aj veľmi zábavnou formou. Spoločnosť Popcorn Indiana totiž zostrojila prístroj, ktorý zakaždým, keď zareaguje na zvuk, vystrelí zo svojho kanóna jednu guľôčku obľúbenej pochúťky. Podľa mnohých ide ale o úplne zbytočný vynález, ktorý tento svet rozhodne nepotrebuje.

Zariadenie nazvané "Popinator" využíva systém mikrofónov, ktorý je podobný ľudskému systému sluchu. Keď niekto povie slovo "pop", zameria sa na miesto, odkiaľ zvuk prišiel a vystrelí do vzduchu jeden pukanec.

Popinator je pomerne presný a takmer vždy sa trafí do úst danej osoby. Občas ale stane, že človek sa musí aj trochu nahnúť, aby mu pochutina vletela tam, kde má.

Je jasné, že z mechanického pomocníka sa hit obchodov určite nestane. Vystreľuje totiž len po jednom zrnku, čo sa môže zdať dosť otravné. Jeho zrejme jediným pozitívom je, že si človek pri jedení popcornu neumastí ruky.

Popcorn Indiana si je vyššie spomínaných faktov dobre vedomá, a preto Popinator používa len pre marketingové účely a ako zábavu pre svojich zamestnancov, napísal portál Novinky.cz.

Najhorší vynález

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu