Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Najstaršie prostitútky sveta: Dvojičky (70) poskytujú sex už 50 rokov!

(Zdroj: int)

AMSTERDAM - Identické dvojičky Louise a Martine Fokkensové, ktoré tento rok oslavujú sedemdesiatku, sa preslávili ako najstaršie prostitútky v Holandsku a svoje remeslo vykonávajú už polstoročia. Teda v súčasnosti pracuje iba Martine, pretože jej sestra musela kariéru neviestky nedávno zavesiť na klinec kvôli artritíde. Ako sama priznala, jednoducho už nezvládala rôzne sexuálne polohy.

Jednovaječné dvojčatá sa stali natoľko známymi, že onedlho bude mať premiéru ich autobiografický film Meet The Fokkens a o mesiac by mala vyjsť aj kniha. Ich životný príbeh je naozaj pohnutý. „Môj manžel ma na ulici bíjaval,“ spomína si Lousie, ktorá začínala šliapať chodník ako dvadsaťročná a dodáva: „Povedal mi, že keď neprinesiem domov peniaze, tak ma nechá. Mala som s ním deti a milovala som ho.“

Po čase sa k Louise pridala Martine, ktorá zistila, že je to oveľa rýchlejší spôsob zárobku, a spolu ponúkali zákazníkom sex do trojky. Klientela bola a je stále rôzna – od mladých mužov, ktorí sa chceli pobaviť, až po starších pánov. „Z dôchodku by sme nevyžili,“ tvrdia teraz svorne ženy, ktoré aj po toľkých rokoch žijú neustále spolu a všetko robia spoločne.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu