Pondelok27. máj 2024, meniny má Iveta, zajtra Viliam

Gucci šatka pre módnych nadšencov

Gucci šatka pre módnych nadšencov Zobraziť galériu (7)
Gucci šatka pre módnych nadšencov

Získajte do svojej zbierky exkluzívnu šatku Gucci. Jeseň je za rohom a tento luxusný módny doplnok by potešil nejedného módneho nadšenca. Ak si ju nemôžete dovoliť, prípadne neviete natrafiť presne na tento model, ktorý Vám padol do oka, môžete ju získať jednoduchým blogom.

Zaujímate sa o módne trendy a značkové veci Vás nenechajú chladnými? Túžite po exkluzívnom kúsku, ktorý vo Vašom okolí nebude mať len tak hocikto? Práve pre Vás pripravili Klenoty Aurum súťaž, do ktorej sa môže zapojiť úplne každý.

Stačí napísať krátky blog zo sveta hodiniek a šperkov, ku ktorému pošlete zopár fotiek. Váš príspevok bude uverejený na novom blogu Klenoty Aurum, blog.klenotyaurum.sk , kde zaň budú môcť hlasovať návštevníci blogu a tým Vám vyjadriť svoju priazeň. Viac o pravidlách súťaže sa dočítate práve na tomto mieste, ktoré bude pravidelne uverejňovať novinky o trendoch o šperkách a hodinkách.

A keďže ide o nevyčerpateľný okruh informácií, tešiť sa môžete na pravidelné tipy ako sa o Vaše poklady správne starať, ako si ich vhodne vybrať, či ako byť „IN“ podľa najnovších trendov. Skrátka, keď budete hľadať akékoľvek informácie o šperkoch a hodinkách, na blog.klenotyaurum.sk budete na tej správnej adrese.

Ak ste fanúšikom značky Gucci a radi by ste zbierku svojich Gucci doplnkov obohatili o hodinky tejto značky, exkluzívne vo vybraných predajniach Klenoty Aurum si môžete vybrať podľa Vášho vkusu. Snúbenie švajčiarskej kvality a talianskeho dizajnu Vás určite očarí, veď v ponuke nájdete tak športové, ako športovo elegantné či vyslovene elegantné hodinky, ktoré budú zároveň neprehliadnuteľným šperkom. A keďže: „Šperky nie sú hriech...“, nasmerujte Vaše kroky do predajní Klenoty Aurum, kde nájdete najširšiu ponuku nových modelov tejto značky.

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu