Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Záhadná smrť: Jenna (†26) po nebezpečných injekciách skolabovala v soláriu!

(Zdroj: The Sun)

LONDÝN - Angličanka Jenna Vickersová (26) skolabovala v soláriu počas opaľovania a lekári jej nedokázali pomôcť aj napriek urýchlenému zásahu manažéra prevádzky, ktorý sa ju pokúsil zachrániť. Podľa nepotvrdených informácií by za jej smrťou mohli byť zakázané injekcie.

Mladá žena sa 17. augusta zmienila na sociálnej sieti Twitter, že vďaka injekciám určeným na podporu opálenia, ktoré sú vo Veľkej Británii zakázané, získala krásny bronz a nepociťuje žiadne nepriaznivé účinky. On-line spoločnosť, ktorá tieto prípravky predáva cez internet, jej odpovedala, že ju takáto pozitívna zmienka o ich produkte veľmi teší. Minulý pondelok sa však Jenna pri opaľovaní v boltonskom soláriu zrútila a zomrela. Príčina smrti je predmetom vyšetrovania.

Ilegálne "top-up" injekcie slúžia na podporu produkcie melatonínu, ktorý dáva koži opálený vzhľad. Zdravotníci však pred ich použitím varujú, pretože nie sú podľa nich bezpečné, prípravok nie je dostatočne otestovaný a nie sú známe ani vedľajšie účinky.

Firma, u ktorej si Jenna, injekcie zakúpila, na svojej webstránke odporúča užívateľom aplikovať produkt, ktorý stál okolo 30 libier, každý deň po dobu 20 dní a minimálne dvakrát sa ísť za ten čas opaľovať, aby došlo k aktivácii hormónu. K úmrtiu ich zákazníčky vydala strohé stanovisko, že kým nie je určená presná príčina smrti, ide v tejto fáze iba o špekulácie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu