Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Poďte na hodinku do Ázie!

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: BOOMER)

BRATISLAVA - Vďaka wellness centru Planet Zen je možné zažiť atmosféru Ázie doslova na vlastnej koži. Platne Zen je pritom tu na skok, v centre Bratislavy na Gorkého ulici.

Po príchode do Planet Zen Vás očarí atmosféra a exotická vôňa, pri ktorej úplne zabudnete na všetky svoje každodenné starosti. V ponuke sú balijské a thajské masáže i rôzne terapeutické špeciálne balíčky rozdelené do troch základných kategórií: zdravie, relax, krása. Dotýkať sa vás pri tom budú výlučne terapeutky z ďalekého Thajska a Bali a ošetrovať vás budú najmä „earth-friendly“ kozmetikou Pure Fiji z čistých kokosových olejov a kvetinových výťažkov.

Na www.boomer.sk si teraz môžete zakúpiť niektorú z nasledovných procedúr s 50% zľavou:

Tradičná thajská masáž (90 min)
 - suchá akupresúrna masáž, pri ktorej terapeutka využíva váhu svojho tela na tlakové body, uvoľňuje tým lymfatický systém a odbúrava stres, pretiahne svaly, chrbticu a kĺby. Vďaka tejto masáži sa  nepochybne uvoľní množstvo pozitívnej energie vo vašom tele i mysli.

Back Special  (60 min)
je kombináciou tradičných orientálnych masážnych techník, zameraných na šiju, hlavu, ramená, krížovú a bedrovú oblasť s dôrazom na ischiatický nerv. Pri dostatočnom opakovaní tohto typu masáže je možné odbúrať dokonca i chronické bolesti chrbta. Na túto procedúru terapeutky používajú horúce bylinné balíčky.

Bali Coconut (60 min)
– je príjemná uvoľňujúca balijská masáž chrbta za použitia panenského kokosového oleja.

Pre-Mamma (60 min)
- je relaxačná masáž pre nastávajúce mamičky, ktorá blahodarne pôsobí na namáhanú pokožku brucha a ako prevencia proti striám. Pomôže tiež odstrániť bolesti hlavy a bolesti v bedrovej oblasti chrbtice. Pri masáži sú používané hypoalergénne produkty.

-reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu