Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Nový film (A)WAKE, prebudí aj Vás.

Snímka kombinuje krásy prírody so športom a radosťou z jeho vykonávania Zobraziť galériu (10)
Snímka kombinuje krásy prírody so športom a radosťou z jeho vykonávania (Zdroj: Univerzita Tomáše Bati)

Študenti audiovízie z Univerzity Tomáše Bati v Zlíne pripravujú medzinárodný športový dokument venovaný wakeboardingu. V hlavnej úlohe sa predstaví niekoľkonásobný majster sveta, špička slovenského wakeboardingu Miroslav Hríbik spolu s ďalšími mladými a úspešnými športovcami.

Prvou zastávkou filmového štábu sú Zlaté piesky v Bratislave. Ďalšou jazerá s vlekmi v Maďarsku, Poľsku a tiež horské jazerá v Alpách. Natáčanie dokumentu začína v júni a bude pokračovať v priebehu celého leta. Premiéru filmu autori plánujú na začiatok novembra tohto roku. Dokument dopĺňa aj dejová linka: hlavný hrdina, so svojimi zahraničnými kolegami, usporiada ilegálny závod na Zlatých pieskoch. I náročný divák si príde na svoje. Mladý tím
filmárov totiž používa najnovšie technológie.

Snímka kombinuje krásy prírody so športom a radosťou z jeho vykonávania. „(A)WAKE je športový dokument, na ktorom ma láka možnosť natočiť s talentovanými mladými ľuďmi a s úspešnými športovcami film úplne slobodne, podľa našich predstáv,“ dodáva režisér filmu Jakub Machala. Wakeboarding vznikol z kombinácie techník vodného lyžovania, surfovania a snowboardingu. Jeho podstatou je skákanie pomocou vodného vleku, cez vlny a prekážky na vode sprevádzané rôznymi trikmi. Práve vodnolyžiarsky vlek je výhodou wakeboardingu, umožňuje variáciu nadšencom snowboardingu aj cez letnú sezónu.

Viac informácii o projekte nájdete na: http://www.facebook.com/pages/awake/355972797815255?ref=ts

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu