Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Na diaľnici strašil Yeti: Zrazili ho dve vodičky (15 a 17)!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: live leak)

KALISPELL - Nie každý vtip sa podarí tak, ako bol mienený. Istý Američan na svojský zmysel pre humor doplatil životom. Minulú nedeľu sa v snahe upútať pozornosť prezliekol za Yetiho. Takto zamaskovaný vyrazil k diaľnici v americkej Montane strašiť ľudí. Bohužiaľ ale skončil pod kolesami dvoch áut a na bol na mieste mŕtvy.

Randy Lee Tenley (†44) je horúcim kandidátom na Darwinovu cenu pre tento rok. Cez víkend sa totiž navliekol do úboru, ktorý používajú na zamaskovanie ostreľovači. Potom sa vybral smerom k ceste a postavil sa do pravého pruhu neďaleko mestečka Kalispell. Naschvál si vybral úsek s nie príliš dobrou viditeľnosťou, aby u prechádzajúcich motoristov vyvolal pocit, že práve videli známeho mýtického tvora.

A tí si ho skutočne nevšimli. Krátko nato ho zrazila sedemnásťročná vodička a keď ležal na zemi, prešlo ho ďalšie vozidlo, ktoré šoférovala ešte o dva roky mladšia dievčina. Vodičský preukaz sa v Montane udeľuje od 16 rokov, adept ho však môže dostať už o rok skôr za podmienky, že úspešne zvládne dopravné testy.

Podľa polície nie je vylúčené, že Tenley bol v čase tragédie opitý. Vyšetrovatelia momentálne čakajú na výsledky odbornej expertízy, uviedol portál Novinky.cz.

"Obeť očividne chcela, aby ľudia uverili, že vidia Yetiho a nahlásili ho úradom. Kvôli tomu úboru ho bolo veľmi zle vidieť a tento žart ho stál život," skonštatoval policajný dôstojník Jim Schneider.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu