Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Ľahký a zdravý…a pritom HRIEŠNE DOBRÝ

Ľahký a zdravý…a pritom HRIEŠNE DOBRÝ Zobraziť galériu (4)
Ľahký a zdravý…a pritom HRIEŠNE DOBRÝ

Všetky to dobre poznáme. Neodolateľná a náhla chuť na niečo sladké. Čo robiť? Kúpime si zmrzlinu alebo zjeme v lepšom prípade polovicu tabuľky čokolády…v tom horšom rovno celú. Netrvá to dlho a dostavia sa prvé výčitky svedomia, začiatok „hyperglykemickej kómy“, či úprimné zdesenie nad prijatým množstvom cukru.

Ak máte chuť schudnúť, ale neviete sa vzdať hriešnych dobrôt, máme pre Vás novú alternatívu, ako uspokojiť nutkavé chúťky na sladké potešenie bez následných výčitiek svedomia. Nový KURT FROZEN YOGURT je dobrotka, ktorú si môžete vychutnávať nielen bez výčitiek, ale ktorá naviac prináša aj ďalšie pozitívne bonusy pre Vaše zdravie. Mrazivé jogurtové osvieženie takmer bez kalórií si môžete jednoducho dopriať kedykoľvek, keď máte náladu na osviežujúci, a pritom ľahký chuťový zážitok. Takže, keď zhrešiť, tak zdravo! A najlepšie bez kalórií…

Zdravá závislosť bez kalórií

Ak si strážite príjem kalórií kvôli štíhlej línii, máme pre vás alternatívu ako si osladiť život, a zároveň prejsť ručičke na váhe cez rozum. S novým mrazeným jogurtom Kurt si zachováte nielen počas horúcich dní chladnú hlavu – a to takmer bez kalórií! Neobsahuje totiž takmer žiadny cukor, a v závislosti od druhu ani žiadny tuk, alebo len malé množstvo.

Jogurtová mrazená pochúťka Kurt Frozen Yogurt je nová, ľahučká a osviežujúca BIO„mňamka“, ktorá zaručene zaženie chuť na niečo sladké. Táto zdravá ľadová pochúťka vás milo prekvapí, a to nielen nízkym obsahom cukru. Vďaka miliónom jogurtových baktérií v každej lyžičke a vysokému obsahu vitamínu A, vitamínu C a vápnika prináša každá porcia jogurtu Kurt zdravie a ľahkosť. Preto je ideálnou alternatívou nielen pre všetkých, ktorí si strážia líniu, ale aj pre tých, ktorí chcú jednoducho žiť zdravšie. Kurt je jednoducho 100% prírodná zdravá pochúťka, z ktorej nepriberiete! A pritom je HRIEŠNE DOBRÁ…

Tá najlepšia kvalita pre výnimočný pôžitok

Ak do kvalitného mlieka pridáte probiotické kultúry, vznikne z neho jogurt. A Frozen Yogurt nie je nič iné, ako napovedá samotný názov: mrazený bio jogurt, rovnako ľahký ako zdravý. Čistý alebo s príchuťami, ktorý si doladíte podľa vlastnej fantázie! Je bio, 100% prírodný, chutný a vďaka živým jogurtovým kultúram má priaznivý vplyv na trávenie. Ľahký a zdravý Frozen Yogurt si môžete dochutiť podľa vlastnej fantázie z viac ako 20 čerstvých a 100% prírodných toppingov.

Ostrovček pokoja v každodennom zhone

Žijete hektickým životom? Máte pocit, že sa ani na chvíľu nemôžete zastaviť? Ale áno, môžete! A najlepšie urobíte, ak sa zastavíte v novej predajni Kurt na Panskej ulici 4. Novootvorená predajňa Kurt v samom srdci mesta je dokonalým ostrovčekom pokoja v každodennom zhone. Ak chcete urobiť niečo dobré pre seba, a zároveň i pre životné prostredie, po celý rok tu máte dvere dokorán otvorené!

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu