Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Pubertiačka chytila amok, nevedela zaspievať Whitney Houston!

Dievča sa poriadne vytočilo
Dievča sa poriadne vytočilo (Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA - Je dobré, keď si človek verí a nechýba mu istá dávka sebavedomia. Často sme však svedkami toho, ako niektorí jedinci precenia svoje sily a v snahe napodobniť svoj idol sa poriadne strápnia. To je aj prípad dievčaťa, ktoré sa zahralo na slávnu speváčku Whitney Houston.

Notoricky známu pieseň "I Will Always Love You" pôvodne od Dolly Parton, ktorú preslávila zosnulá spevácka diva Houston, sa už viac či menej úspešne pokúšali zaspievať stovky ľudí. To, čo však predviedla istá pubertiačka v priloženom videu, mnohým užívateľom dvíha obočie.

Dievčina, ktorej meno nie je známe, si očividne verila natoľko, že sa o svoj spev chcela podeliť prostredníctvom internetu s celým svetom. Dopadlo to však katastrofálne.

Fakt, že sa jej ani zďaleka nepodarilo dosiahnuť výšok, akými sa pýšila snáď len Whitney, by bol ešte v poriadku. Ale "nádejná" speváčka bola z toho, že nezaspievala refrén podľa svojich predstáv, natoľko frustrovaná, že po každom neúspešnom pokuse zvrieskla ako blázon.

Komentáre pod videom staršieho dáta hovoria za všetko. "Neuveriteľné! Okrem toho, že vôbec nevie spievať, bola ešte natoľko hlúpa, že to zverejnila na webe," píše sa v jednom z nich. "Dúfam, že bola doma sama. Ak nie, ľutujem všetkých, čo sa vtedy nachádzali v jej blízkosti. Musela ich z toho poriadne bolieť hlava," nešetrí slovami kritiky ďalší užívateľ. Iní však oceňujú aspoň jej odvahu za to, že sa nehanbila zábery umiestniť na internet.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu