Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Bojujte proti kŕčom!

NO-SPA® 40 mg je voľnopredajný liek pre dospelých a mladistvých
NO-SPA® 40 mg je voľnopredajný liek pre dospelých a mladistvých (Zdroj: Zentiva)

Všetci si uvedomujeme, že máme svaly na rukách a nohách – tzv. priečne pruhované (kostrové) svaly, ale už málokto vie, že svaly sú aj v stenách orgánov. Týmto svalom sa hovorí hladké svaly, ich činnosť však nemôžme ovládať vôľou. A podobne, ako môžeme trpieť bolesťami svalov končatín, môžeme pociťovať aj bolesť orgánov v podobe bolestivých kŕčov.

Liečivý prípravok NO-SPA® 40 mg obsahuje účinnú látku drotaverin, ktorá pôsobí proti kŕčom hladkého svalstva tráviaceho traktu, ciev a orgánov, a tým uľavuje od bolestivých kŕčov pri  chorobách žlčníka a žlčových ciest, obličkových a močových kameňoch, pri zápale močového mechúra, tenkého alebo hrubého čreva a pri syndróme dráždivého čreva. Takisto uľavuje pri zvieravých bolestiach hlavy a pri bolestivej menštruácii.

NO-SPA® 40 mg je voľnopredajný liek pre dospelých a mladistvých, môžu ho užívať aj pacienti s celiakiou (neobsahuje lepok).

Vyskúšajte prípravok NO-SPA® 40 mg pri nepríjemných kŕčoch v oblasti brucha alebo pri menštruačných bolestiach!

NO-SPA® 40 mg liek na vnútorné použitie. Obsahuje drotaverín. Pozorne si prečítajte písomnú informáciu pre používateľov a poraďte sa s lekárom alebo lekárnikom.

Viac info na: www.bojujteprotikrcom.sk

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu