Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Newyorčania hľadajú konšpiráciu: Rieka mala vyplaviť monštrum!

Je to pes, prasa alebo nejaký hlodavec? Zobraziť galériu (2)
Je to pes, prasa alebo nejaký hlodavec? (Zdroj: abc)

NEW YORK - Objav mrzkého tvora, ktorého našli pod Brooklynským mostom v New Yorku, je opradený záhadami. Zohavená hlava, bezsrsté telo a končatiny s piatimi prstami podobnými človeku nedajú spávať viacerým obyvateľom mesta. Aj keď správa parkov tvrdí, že je to pečené prasa, s týmto názorom sa mnohí nestotožňujú.

Amatérska fotografka Denise Ginleyová sa nestačila čudovať, keď pri prechádzke okolo East River narazila na podivnú zdochlinu. "Boli sme zdesení a urobili sme niekoľko fotografií telefónom. Nakoniec sme sa ale rozhodli vrátiť s mojím fotoaparátom a ja som sa odvážila preliezť plot, aby som sa k tomu dostala bližšie."

Aj keď mnohí hovoria o tvorovi ako nejakom mysterióznom monštre, oddelenie newyorských parkov v ňom nevidelo nič iné ako pečené prasa a mŕtvolu zlikvidovalo. Obyvatelia však majú pochybnosti o správnosti ich verdiktu. Na fotografii totiž vidno, že zviera má na končatinách prsty a nie kopýtka ako ošípané.

Newyorčania hľadajú konšpiráciu: Rieka
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: abc)

Podľa Ginleyovej by mohlo ísť o "nejaký druh mývala alebo obrieho hlodavca." Keďže však chýba horná čeľusť je to veľmi ťažké určiť a ostatné znaky sú tiež mätúce. Odborník na divú zver sa však domnieva, že je to menší pes, ktorý uhynul a v kalnej rieke sa jeho telo nafúklo a zdeformovalo.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu