Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Tieto roztlieskavačky dvíhajú tlak: Pre olympiádu boli príliš sexi!

Futbalový klub Crystal Palace má byť na čo hrdý Zobraziť galériu (3)
Futbalový klub Crystal Palace má byť na čo hrdý (Zdroj: streathamguardian.co.uk)

LONDÝN - Hádajte, ktorá krajina má najsexi roztlieskavačky? Nie sú to ani Spojené štáty, kde je tento šport veľmi rozšírený, ani Španielsko so svojimi príťažlivými brunetkami, ale na počudovanie mnohých Veľká Británia.

Sú mladé, krásne a rady sa ukazujú v šatách, ktoré zakrývajú len to najnutnejšie. The Crystals patria k najpopulárnejším roztlieskavačkám v rodnej krajine. Futbalový klub, s ktorým je ich existencia spojená, sa síce trápi v druhej anglickej najvyššej súťaži, zato sa ale aspoň môže pochváliť sexi babami, ktoré rozprúdia krv každého muža.

Najnovšie však slečny zarmútilo rozhodnutie komisie, ktorá vyberala roztlieskavačky pre Olympijské hry. Uprednostila totiž pred nimi londýnske konkurentky, ktoré si hovoria Divočké mačky. Ich trénerka si myslí, že Crystals boli pre hry príliš vyzývavé.

"Myslím, že chceli skôr niečo netradičnejšie, a nie dievčatá pobehujúce v bikinách trasúce zadkami. My sa zameriavame skôr na atletickú stránku veci. Sme rady, že nepôsobíme stereotypicky ako ony," povedala Jenny Toghillová.

Fanúšikovia Crystals sú smutní, že sa ich favoritky nedostali na olympiádu. Samotné roztlieskavačky ale tento fakt zobrali pomerne dobre. "Ďakujeme všetkým za podporu. Bohužiaľ to nevyšlo. Gratulujeme Wildcats k ich výhre," uviedli na svojom účte na Twitteri. Tešiť sa môžu aspoň z úspechu, ktorý žnú po tom, ako na internet umiestnili verziu známeho hitu Call Me Maybe od kanadskej speváčky Carly Rae Jepsen.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu