Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Ozbrojená sexica na pláži: Zbaliť túto babu, to chce odvahu!

Izraelskú vojačku by za stratu zbrane mohol postihnúť tvrdý trest.
Izraelskú vojačku by za stratu zbrane mohol postihnúť tvrdý trest. (Zdroj: Facebook)

TEL AVIV - Pláž, slnko, opaľujúci sa ľudia. Typický obraz patriaci k tomuto ročnému obdobiu, by nikoho nevyviedol z miery, nebyť jedného malého detailu. Prečo si to dievča v bikinách so sebou vzalo zbraň?!

Zo šokujúcej fotografie ženy relaxujúcej na piesku spolu s puškou, sa stal po zverejnení na webe internetový hit a prebrali ju mnohé svetové médiá.

Opálená hnedovlasá dievčina bola užívateľmi identifikovaná ako členka izraelskej armády, čo by vysvetľovalo aj jej zvláštnu výbavu. Vojaci musia pri sebe nosiť zbraň vždy, keď opustia základňu. Tresty za jej nenosenie či stratu nie sú vôbec banálne a previnilci sa môžu ocitnúť v tvrdom vojenskom väzení.

Napriek tomu však nie je jasné, prečo, ak bola žena v službe, nenechala si miesto plaviek radšej uniformu. Niektorí posmeškári sa nezabudli diviť ani nad tým, kam si asi tak pri jej sporom oblečení uložila náhradné náboje.

Izraelská povinná vojenská služba platí aj pre ženskú časť populácie. Dievčatá po dovŕšení 18 rokov si musia odkrútiť dva roky v armáde.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu