Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Divoké letné sexuálne hry: Toto je zoznam najobľúbenejších miest!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: allvoices.com)

PRAHA - Teplé letné počasie je ako stvorené na sexuálne dobrodružstvá, ktoré by sme si za iných okolností bez ujmy na zdraví nemohli dopriať. Milovať sa dá takmer kdekoľvek a tí odvážnejší si radi vyskúšajú aj sex na verejnosti či niekde v prírode. Trochu adrenalínu môže poskytnúť ten správny pôžitok.

V Austrálii medzi najobľúbenejšie miesta patria hotelové sauny, bazény, balkóny, požiarne schodiská či výťahy. V našich zemepisných šírkach ľudia uprednostňujú prírodu a poniektorí si trúfnu aj na skúšobné kabínky či najrôznejšie podchody a hotelové toalety.

Svoje čaro majú aj vodné milostné hry. Najlákavejším na milovaní vo vode je fakt, že voda nadnáša a páry tak majú šancu vyskúšať polohy, na ktoré im pri bežnom styku nestačí sila, energia či odhodlanie.

Celosvetovo medzi najobľúbenejšie netradičné miesta pre sex patrí auto. Aj keď vlastníte malé vozidlo, sex v ňom môže byť zakaždým celkom iný. Milovať sa môžete v hlbokom lese, ale aj na veľmi rušnej ulici a vyskúšať na tento účel môžete postupne všetky jeho časti.

Doslova adrenalínovou záležitosťou môže byť sex vo verejnej doprave. Milovať sa dá v metre, v autobuse, vo vlaku aj v lietadle. Záleží na chuti a odvahe.

K rýchlovkám potom zvádzajú miesta ako výťah, fotoautomat, priestor pri bankomatoch, podchody, autobusové a vlakové zastávky, studne, kaplnky, upratovacie miestnosti, medziposchodia, spovednice, kabínky na futbalových ihriskách, prezliekárne a pod. Fantázii sa jednoducho medze nekladú.

Aká je história erotických pomôcok? 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu