Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Prsnatá banditka: Na predavača vytasila nôž aj mega vnady!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: profimedia.sk)

ARUNDEL - Nestáva sa často, že zlodej priamo pri čine zaujme aj svojím vzhľadom. Presne to sa stalo ozbrojenej banditke, ktorá prepadla obchod v austrálskom Queenslande. Nielenže sa neobťažovala zamaskovať si tvár, ešte na obdiv vytasila aj svoje obrovské prsia.

Na čerpaciu stanicu v meste Arundel pred pár dňami zavítal nečakaný náštevník. Žena s blond vlasmi vytiahla na šokovaného predavača nôž a žiadala, aby jej vydal hotovosť.

Veľkú pozornosť ale vzbudilo aj jej (ne)zamaskovanie. Na hlave totiž mala len čiernu čiapku, ktorá jej nezakrývala ani vlasy a na sebe sveter rovnakej farby s extrémne hlbokým výstrihom odhaľujúcim jej najväčšiu zbraň. Tou je bezpochyby bujné poprsie, ktorým určite ohúrila už nejedného muža.

Prsnatá banditka: Na predavača
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Obdarená zlodejka ale inteligenciou očividne veľmi neoplýva. Vďaka svojej nepozornosti ju s veľkou pravdepodobnosťou už čoskoro dolapí polícia. V predajni sa totiž holou rukou dotkla viacerých vecí, ktoré tam potom nechala, takže vyšetrovatelia už zrejme majú k dispozícii jej odtlačky.

Mladá žena vo veku 20 až 30 rokov potom z obchodu rýchlo zdrhla preč a nastúpila do auta, kde už na ňu čakal komplic.

"Túto zlodejku zrejme už čoskoro vypátrame. Uľahčila nám prácu tým, že sa dopustila série chýb," uviedla miestna policajná hovorkyňa.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu