Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Muž chcel mať krajší nos, po plastike skončil s dierou v tvári

Znetvorený Vishal Zobraziť galériu (3)
Znetvorený Vishal (Zdroj: fox news)

TULSA - Mnoho ľudí v snahe vyzerať lepšie neváha podstúpiť plastickú operáciu. Tá ale nie vždy vyjde podľa ich predstáv. Dôkazom toho je mladý Američan, ktorý túžil mať krajší nos. Namiesto neho však skončil s hrozivou vyzerajúcou dierou na tvári.

Vishal Thakkar z Oklahomy sa pred pár rokmi rozviedol a náladu si chcel zlepšiť tým, že si nechá upraviť svoj nos, s ktorým nebol spokojný. Zašiel k uznávanému plastickému chirurgovi Angelovi Cuzalinovi a podstúpil rinoplastiku.

Thakkar pred zákrokom
Zobraziť galériu (3)
Thakkar pred zákrokom  (Zdroj: fox news)

Po nej však počas spánku alebo pri fyzickej aktivite pociťoval menšie dýchacie problémy, a tak vyhľadal Cuzalinu opäť. Dovedna u neho absolvoval až 22 zákrokov. Pred jedným z nich Vishal výslovne žiadal lekárov, aby mu v prípade potreby neodobrali chrupavku z ucha a použili na nos. Bohužiaľ sa tak však stalo a okrem ucha mu ju odobrali aj z rebier.

Povestný klinec do rakvy prišiel v momente, keď sa pacient zobudil po poslednom zákroku. Namiesto nosa si na tvári našiel len dieru. Kvôli infekcii mu ho totiž chirurgovia museli úplne odstrániť.

Američan sa v takomto stave hanbí vyjsť na ulicu
Zobraziť galériu (3)
Američan sa v takomto stave hanbí vyjsť na ulicu  (Zdroj: fox news)

Thakkar sa preto rozhodol doktora Cuzalinu žalovať. "V žiadnom prípade takto nemienim žiť. Je to horšie, než byť mŕtvy," povedal poškodený, ktorý teraz dýcha cez slamku. Informoval Daily Mail.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu