Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Sfušovaná operácia: Anne (28) sa zrútil svet, vyrezali jej pohlavné orgány

Ilustračné foto
Ilustračné foto

HUMENNÉ – Chcela sa zabiť! Už päť rokov sužujú Annu (28) z Humenného obrovské psychické problémy, ktoré sa každým dňom zhoršujú. Depresie a úvahy nad samovraždou sú následkom nevydarenej operácie, pri ktorej jej mali odstrániť len drobné jazvy, no namiesto toho ju zohavili. Anne totiž lekár omylom vyoperoval vonkajšie pohlavné orgány a mladá žena tak prišla o prácu, bývanie aj partnera! O smutnom prípade informovala Tv JOJ.

Znetvorená Anna sa so svojím problémom obrátila aj na súd. Proces sa však ťahá už roky a dodnes k žiadnemu verdiktu nedošlo. Na hlavné pojednávanie, ktoré sa konalo včera, obžalovaný lekár neprišiel. Sudkyňa ho opäť odročila kvôli práceneschoponosti dôležitého svedka, ktorým má byť iný lekár.

Anna už prestala dúfať v spravodlivosť, túži len po tom, aby jej zmrzačené telo vyzeralo tak, ako predtým. „Chcem len vyzerať ako žena,“ hovorí zúfalá žena. Život sa jej od základov zmenil, keď sa vo svojich 24 rokoch rozhodla podstúpiť plastickú operáciu genitálií. Absolvovala dva zákroky a do prešovskej nemocnice prišla na posledný, estetický, ktorý mal len doladiť malé jazvičky. Operácia však skončila katastrofálne.

„Len spredu som sa videla, len zhora, že všetko mi chýba. Že mám všetko vyrezané,“ spomína na osudný deň Anna. Lekár jej mal omylom vyrezať predkožku klitorisu, malé pysky ohanbia a z veľkých jej zostala len časť. Po sfušovanej operácii jej vraj núkal 280 tisíc korún (vyše 9 tisíc eur), aby mlčala. Úplatok však neprijala a na doktora podala trestné oznámenie. "Lekár bol obvinený z trestného činu ublíženia na zdraví," povedal prešovský policajný hovorca Daniel Džobaník.

Aj keď odo dňa, kedy podstúpila nevydarený zákrok, ubehlo už niekoľko rokov, Anna stále trpí ťažkými psychickými problémami. Kvôli zmrzačenému telu skončila na invalidnom dôchodku a prišla doslova o všetko. O zdravie, partnera aj prácu. Kvôli depresiám zo zohaveného tela si dokonca chcela siahnuť na život. Teraz však dúfa, že sa nájde niekto, kto dá jej telo do poriadku. Lekár sa k prípadu odmieta vyjadrovať.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu