Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Zamestnanci L’Oréal SR sa zúčastnili celosvetového dobrovoľníckeho dňa

L’Oréal Citizen Day
L’Oréal Citizen Day (Zdroj: L’Oréal)

BRATISLAVA - Zamestnanci spoločnosti L’Oréal v Slovenskej republike sa dnes v pondelok 25.6. pripojili k medzinárodnej dobrovoľníckej iniciatíve materskej spoločnosti L’Oréal. Je to už druhýkrát, čo sa desaťtisíc zamestnancov kozmetického gigantu zúčastní dobrovoľných projektov po celom svete.

Na Slovensku sa tento rok zamestnanci spoločnosti L’Oréal rozhodli podporiť Spojenú školu na Dúbravskej ceste 1 v Bratislave, kde sa vzdelávajú deti s mentálnym a telesným postihnutím. Vymalovávali detské ihrisko a farebne vykreslovali veselé obrázky na stenu telocvične a chodby.

„Aktivitu spoločnosti L´Oréal sme veľmi uvítali. Rozhodli sme sa našim žiakom zlepšiť podmienky,  spríjemniť a zútulniť triedu, ktorá sa využíva ako telocvičňa. Bez pomoci dobrovoľníkov z L´Oréalu by sa nám naše odhodlanie plnilo len ťažko,“ uviedla riadieľka školy RNDr. Viera Lacíková.

Spoločnosť L´Oréal venuje značné úsilie nielen snahám vedúcim k firemnému rastu, ale tiež k filantropickým a sociálne zodpovedným projektom v krajinách, kde spoločnosť pôsobí. Morálna zodpovednosť  vedie spoločnosť k podpore projektov určených na zlepšenie kvality života občianských komunít.

“Projekt Citizen Day považujeme za dobrú príležitosť ako može naša spoločnosť tento svoj záväzok verejne demonštrovať. Jsme radi, že sme mohli pomôcť Spojenej škole na Dúbravskej ceste 1 v Bratislave , kde sa vzdelávajú deti s mentálnym a telesným postihom,“ doplnila Markéta Dvořáčková, riaditeľka PR & Komunikácie  spoločnosti L´Oréal ČR a SR.

 

O spoločnosti L’Oréal

L’Oréal popredná celosvetová organizácia v oblasti kozmetiky sa už viac ako 100 rokov celosvetovo stará o krásu žien a vybudovala bezkonkurečný súbor 27 medzinárodných rozmanitých a vzájomne sa doplňujúcich značiek. Spoločnosť má zastúpenie v 130 krajinách sveta a zamestnáva 66.000 ľudí. Pokiaľ ide o trvale udržateľný rozvoj, inštitúcia Corporate Knights a Global Responsible Investnment Network  ju zaradila pre rok 2011 do rebríčka 100 trvalo udržateľných spoločností sveta. L’Oréal získal toto ocenenie znova už 4 roky po sebe.

Viac o spoločnosti na www.lorpress.cz 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu