Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Sextrapas: Mladučká moderátorka si poplietla hubu s vibrátorom!

Huba či vibrátor?
Huba či vibrátor? (Zdroj: YouTube)

PEKING - Keď dedinčania z Liucunbu v západnej Číne kopali novú studňu, našli pri tom zvláštny predmet, nad ktorým si bezvýsledne lámali hlavy. Zavolali preto do miestnej televízie, ktorá vyslala novinárku Yunfeng Ye, aby o tejto záhade pripravila reportáž. Jej "prínos" k objasneniu témy sa však zmenil na obrovské pobavenie.

Nevinná Ye predmet preskúmala, detailne popísala a spolu s dedinčanmi dospela k záveru, že ide o vzácnu mäsitú hubu Taisui, ktorá rastie len vo veľmi špecifických podmienkach pod zemou.

"Vidíme, že tu na tej strane je niečo ako ústa a na druhom konci diera, ktorá vedie skrz. Huba je veľmi hladká a na dotyk je cítiť ako mäso," povedala reportérka do mikrofónu a hubu starostlivo zmerala.

Po odvysielaní reportáže ale do televízie volali stovky divákov, ktorí stanicu upozornili, že ich "objav" je v skutočnosti erotická pomôcka. Jeden z nich napísal: "Ako si, preboha, niekto môže pomýliť silikón s hubou?"

Na druhý deň stanica vydala ospravedlnenie v znení "náš včerajší program všetkých rozosmial, za reportáž sa ospravedlňujeme, naša reportérka je ešte veľmi mladá."

;

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu