Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Idete na EURO? Nech to nie je pre vás hororový zážitok

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: genertel.sk)

BRATISLAVA - Cestujete cez víkend do susedného Poľska na večerné susedské derby Čechov proti Poliakom alebo na Ukrajinu pozrieť si debakel Portugalcov od Holanďanov? Aj takýto výlet za športom sa však môže v okamihu zmeniť na hororový zážitok za stovky až tisíce eur navyše.

Stačí sa zapliesť medzi temperamentných južanov, ktorí by po neúspešnom zápase zaútočili na skupinku ostrovanov. Dlhá cesta navyše zvyšuje pravdepodobnosť neočakávanej poruchy auta a pekný športový zážitok sa zmení na nočnú moru.

Do toho ešte talianski fanúšikovia, ktorí sú povestní svojou dynamickou jazdou, a nehoda je na svete. Všetky tieto riziká vrátane pobytu v nemocnici nemožno nikdy úplne vylúčiť.

„Nemyslíme si, že by museli futbaloví fanúšikovia platiť za cestovné poistenie a auto asistenčné služby, keď ich môžu mať zadarmo. Chcú si predsa oddýchnuť od každodenných starostí a užiť si skvelý futbal. Aby sa mohli venovať len futbalu, pripravili sme pre nich bonus k povinnému zmluvnému poisteniu vo forme cestovného poistenia do susedných krajín zadarmo,“ povedal Samuel Martiš z online poisťovne Genertel.

Táto jedinečná ponuka platí už len do zajtrajšej polnoci 15. júna 2012 a nájdete ju iba na genertel.sk.

Komplexné PZP s cestovným poistenímauto asistenčnými službami službami v cene môžu mať motoristi za najlepšiu cenu na trhu už od 59 eur ročne. „Vďaka nám môžete ušetriť na PZP napríklad pri Škode Octavia aj viac ako 50 eur ročne, spolu s cestovným poistením aj viac ako 70 eur,“ povedal Martiš.

Neváhajte a vypočítajte si cenu najvýhodnejšieho PZP už teraz na genertel.sk alebo telefonicky na 0850 555 555.

Službu poistenie.sme.sk zabezpečuje Poisťovňa Genertel.sk, člen medzinárodnej skupiny Generali Group.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu