Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Hlodavec vydesil hostí bratislavského fastfoodu: Hryzkal si pod stolom!

Táto myš sa zatúlala návštevníkov stánkov rýchleho občerstvenia v bratislavskom Auparku Zobraziť galériu (4)
Táto myš sa zatúlala návštevníkov stánkov rýchleho občerstvenia v bratislavskom Auparku (Zdroj: Tip čitateľa)

BRATISLAVA – Ak ste sa rozhodli najesť sa v reštauračnom zariadení v nákupnom centre Aupark, dajte si dobrý pozor. Spoločnosť pri obede vám totiž môžu robiť myši. Čitateľ nám do redakcie poslal video, na ktorom sa myška premáva priamo v časti, kde práve jedol svoju večeru.

Vaše tipy

Takúto večeru si teda nepraje nikto! Náš čitateľ nám poslal do redakcie video a fotky toho, mčo v sobotu večer zažil v bratislavskom Auparku. Pri večeri mu okrem kamaráta robila spoločnosť aj myš, ktorá sa veselo premávala medzi stolmi. „Myšku si všimli dve dámy v pokročilejšom veku, hneď som to začal natáčať. Myška sa tam premávala potom ešte asi 20 minút,“ opísal nám zážitok náš čitateľ.

Táto myš sa zatúlala
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Tip čitateľa)

Hneď ako myš zbadal, išiel to oznámiť personálu rýchleho občerstvenia. „Odpoveď znela: my za to nemôžeme. Keď sa myš premiestnila k inému stánku rýchleho občerstvenia, obsluha sa potešila. Povedali: Aha, už zmizla k číňanom, tam patrí,“ vysvetlil nám čitateľ. V ázijskej reštaurácii to myške zjavne nevoňalo, pretože podľa slov nášho čitateľa už o chvíľu opäť vrátila medzi stoly.     

Táto myš sa zatúlala
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Tip čitateľa)

Po tom, ako sme kontaktovali Úrad verejného zdravotníctva, sa celá záležitosť začala prešetrovať. „Prípad sme ihneď poslali na prešetrenie,“ povedala nám Katarína Nosálová, hovorkyňa regionálneho Úradu verejného zdravotníctva. Manažér Auparku sa obhajuje, že deratizáciu majú dobre zabezpečenú. „My máme zmluvu s chemickou spoločnosťou, ktorá nám pravidelne každý mesiac robí deratizáciu. Keďže ide o špeciálne stravovacie zariadenie, je možné použiť len lep,“ vysvetlil nám Patrik Potisk.

Hlodavec vydesil hostí bratislavského
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Tip čitateľa)

K sobotňajšej prechádzke myšky medzi stolmi sa však nevyjadril. „V jesennom období, keď sa hlodavce sťahujú, máme posilnenú ochranu. Toto však nie je problém len Auparku, ale všetkých nákupných centier,“ povedal nám Potisk. Ak teda v Auparku stretnete pri večeri alebo obede myšku, buďte pokojní, pasce sú už nastražené.

Myš v Auparku

Máte aj vy podobné skúsenosti? Pošlite nám fotku alebo video na  tipy@topky.sk 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu