Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Láska lieči: 10 mesiacov leží v kóme, rozplakal ho hlas snúbenice!

Snúbenci ešte pred nehodou
Snúbenci ešte pred nehodou (Zdroj: newsteam)

DERBY - Mathew sa počas pobytu na Bali, kde učil angličtinu, zaľúbil do krásnej miestnej brunetky. Rozhodol sa kvôli nej zmeniť svoj ​​život a usadiť sa v exotickej krajine natrvalo. Potom ale utrpel vážnu nehodu a upadol do kómy. Hrozilo, že sa už nikdy nepreberie. Po desiatich mesiacoch ho ale rozplakal snúbenicin hlas.

Už takmer rok leží tridsaťjedenročný mladík v nemocnici v bezvedomí pripútaný na lôžko. Zranenia, ktoré utrpel pri nehode na motorke, boli tak vážne, že lekári pripustili, že sa už nikdy nemusí prebrať. Potom ale prišiel telefonát od jeho dvadsaťsedemročnej priateľky Andy Nurul a z Mathewových očí sa začali rinúť slzy.

Bolo to prvýkrát, kedy pacient prejavil známky zlepšenia, informoval Blesk.cz. Od tej doby, kedykoľvek zazvoní telefón, vystrelí jeho ruka do vzduchu. "Viditeľne reagoval, keď sme mu držali telefón pri uchu. Na niečo sa ho spýtala a on povedal ticho" áno". Potom začal plakať," opísal dojemné chvíle Mathewov otec.

Snúbenci sa stretli pred tromi rokmi krátko po tom, čo Mathew prišiel do Indonézie. Zamilovali sa a chceli sa čoskoro vziať. Ich plány ale zhatila spomínaná nehoda. Rodičia ho nechali previezť do Británie, kde je doteraz. Handayani však bohužiaľ dostala len trojmesačné vízum, potom sa musela vrátiť domov. Tak mu aspoň telefonuje, čo má na jej snúbenca očividne blahodarný vplyv.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu