Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Srdce až v žalúdku: Šialení Rusi balansujú na hrane života a smrti!

Stačilo malé zaváhanie a mladíci by sa zrútili na zem. Zobraziť galériu (2)
Stačilo malé zaváhanie a mladíci by sa zrútili na zem. (Zdroj: YouTube)

RUSKO - Amatérsky bungee jumping bez poriadneho istenia, parkúr pomedzi strechy budov či krkokolomné akrobatické kúsky vo výškach, z ktorých sa divákom spotia dlane a zastaví dych. Tým je preslávená ruská mládež, ktorá si zjavne svoje životy váži oveľa menej ako túžbu po adrenalíne. Svedčí o tom aj ďalšie video, ktoré sa nedávno objavilo na YouTube.

Skupinka odvážlivcov vyliezla na obrovskú rádiovežu, ktorá sa nachádza asi 40 km od Moskvy. Gymnastické prvky, ktoré na nej predviedli, vyvolávajú závrat.

Bez akéhokoľvek istenia robia na úzkom železe kľuky či vzpory s nohami voľne visiacimi nad hlbinou. Jeden z mladíkov zachádza až do takého extrému, že sa pri zdvihoch na chvíľku pustí rukami. Nehovoriac o postávaní na jednej nohe v prudkom vetre.

Srdce až v žalúdku:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Takéto nebezpečné zábavky sa medzi mladými Rusmi rozmohli hlavne v posledných rokoch a majú na svedomí už aj ľudské životy. Iba nedávno médiami prebehla správa o úmrtí mladej dievčiny v Petrohrade, ktorá pri parkúre nezvládla skok z budovy na budovy a zabila sa pri páde z výšky 17. poschodia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu