Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Odveta Poliakov za Euro: Parodické VIDEO na olympiádu v Londýne!

Olympijské hry v Londýne budú podľa Poliakov predsa len trochu iné.
Olympijské hry v Londýne budú podľa Poliakov predsa len trochu iné. (Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA - Poliaci sa zjavne nevedia zmieriť s kontroverzným dokumentom britskej televíznej stanice BBC, ktorá v ňom usporiadateľské krajiny Eura 2012 Poľsko a Ukrajinu vykreslila ako rasistické štáty, kde sa fanúšikovia zdravia nacistickými pozdravmi a pri kontakte afrických futbalistov s loptou vydávajú zvuky podobné kriku opíc. Rozhodli sa im preto nič nedarovať a vytvoriť vlastnú predstavu o nadchádzajúcich olympijských hrách v Londýne.

Zábery z výtržností, s ktorými sa Anglicko potýkalo minulý rok, obleteli svet a stali sa predlohou pre disciplíny, ktoré by mohli diváci podľa tvorcu videa uvidieť na londýnskych OH.

Medzi ne patrí napríklad box, ktorý predstavuje scénka, keď na ulici polícia mláti mladíka či šprint na 100 metrov, kedy sa jeden z rabujúcich snaží v nákupnom vozíku čo najrýchlejšie odtiahnuť svoj lup.

Hoci má video iba 39 sekúnd, autorovi sa podarilo v tomto duchu celkom vtipne vystihnúť aj ďalšie disciplíny ako taekwondo alebo gymnastika, ktorú predvádza chlapec s holým zadkom.

Užívatelia na YouTube si klip pochvaľujú, koľko je však medzi sebakritických Britov so zmyslom pre humor, ťažko odhadnúť.

 

Tip: Aj program stanice BBC nájdete na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu