Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Divoký deň detí, teenagerov a dospelých na vode

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: Advantage)

BRATISLAVA - Veľkí i malí priatelia vody a prírody. Staňte sa na chvíľku veľkým pretekárom alebo vyšantite sa ako malé dieťa a príďte osláviť Medzinárodný deň detí do areálu Divoká Voda v Čunove. Je tam pre vás prichystaná Divočina na Divokej Vode pre deti, teenagerov a dospelých.

Pre deti, okrem stálych aktivít v areáli – nafukovací hrad, trampolína, minifarma, bazén,  bude pripravený bohatý akčný súťažný program: prekážková dráha zo šiestich disciplín, obrovské Človeče nehnevaj sa, tvorivé dielne, detská škola kajaku a novinka aquaroller. „Deti odmeníme aj jazdou na rafte a našom poníkovi Pejovi,“ uviedla marketingová manažérka areálu Mária Molnárová.

Organizátori nezabudli ani na teenagerov a dospelých: „Môžu si vyskúšať jazdu na štvorkolke, splav divokej vody na hydrospeede a kráčanie po vode so Stand Up Paddle za akciové ceny,“ dodáva športový manažér Robert Orokocký.  

Zažite adrenalín v Čunove už túto nedeľu 3. júna od 13:00 do 17:00. Do areálu Divoká Voda sa dostanete buď autom, bicyklom po hrádzi alebo autobusom mestskej hromadnej dopravy číslo 90, ktorý chodí zo Železničnej stanice Rusovce v pravidelných hodinových intervaloch.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu