Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Študentka (20) draží svoje panenstvo, o jej sexe s víťazom natočia film!

Catarina Miglioriniová
Catarina Miglioriniová (Zdroj: Virgin wanted)

RIO DE JANEIRO - Brazílska študentka s talianskymi koreňmi Catarina Miglioriniová (20) draží svoje panenstvo, aby za získané peniaze pomohla postaviť domy pre chudobné rodiny. Nejde však o obyčajnú aukciu. Táto bude sfilmovaná a dievčina poskytne výpoveď o svojich emóciách pred aj po prvom sexe.

Študentku telesnej výchovy bude na každom kroku sledovať austrálsky televízny štáb natáčajúci dokumentárny film s názvom Virgins Wanted. "Pre mňa je to biznis. Mám možnosť cestovať a byť súčasťou filmu, čo je ďalší bonus. Ak to urobím iba raz v živote, potom nie ste prostitútka, rovnako ako jedna úžasná fotografia ešte z človeka neurobí fotografa," obhajuje svoje rozhodnutie Catarina, na ktorú sa zniesla vlna kritiky.

"Dražba je len obchod, v srdci som romantička a verím v lásku," zverila sa Brazílčanka, ktorá sa do projektu zapojila pred dvomi rokmi, keď videla reklamu, v ktorej hľadali pannu pre film. Režisér Justin Sisely v ňom zaznamená jej pocity pred aj po prvom pohlavnom styku, za čo dostane Catarina 20 000 dolárov a 90 percent z konečnej ceny dražby, ktorá končí 15. októbra. Zatiaľ sa jej vôbec nevedie zle, najvyššia ponuka činí už 155 000 dolárov.

Víťaz aukcie bude otestovaný na pohlavne prenosné choroby, kým dôjde k stretnutiu na palube lietadla, ktoré po poletí z Austrálie do USA, v snahe obísť zákony o prostitúcii. Samozrejme dvojica bude mať nachystané kondómy a Catarina je podľa vlastných slov pripravená poskytnúť všetkým skeptikom dôkaz, že dovtedy bola panna.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu