Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Ženy prezradili, koho a čo by nikdy nevpustili do svojej vagíny!

(Zdroj: YouTube)

WASHINGTON - Ak ide o sex, každý má svoje osobné preferencie, s kým a čím áno a čo už nie. Krátke video s názvom "Pravidlá vagíny" je výpoveďou mladých amerických žien, ktoré neváhali pred kamerou porozprávať, čo by do svojich útrob nikdy nevpustili.

Výrobca kondómov Sir Richard’s sa vo svojej kampani zameral na nezávislé ženy a svojou otázkou ich povzbudzuje, aby nahlas a jasne vyslovili svoje sexuálne pravidlá.

Kampaň zahŕňa nielen úsmevné video, ktoré aj napriek téme nie je vôbec vulgárne, ale aj plagáty rozmiestnené po New Yorku, do ktorých môžu ženy vpísať svoj názor na to, čo by do svojej pošvy nikdy nevložili.

Ako sa ukázalo, existuje celý rad vecí či osôb, ktoré by respondentky v blízkosti svojej vagíny nikdy nechceli mať. Na čiernu listinu sa tak dostali profesori, investiční bankári, chuligáni, pouliční umelci, kúzelníci či napríklad arašidové maslo.

Sir Richard’s sa týmto spôsobom snaží zvýšiť povedomie o menej známych chemických látkach, ktoré sa často nachádzajú v kondómoch a lubrikantoch, vrátane spermicídov, parabénov či glycerínu.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu