Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Megahit: Na internete boduje nahrávka sexujúcej dvojice!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: maryellenknob.tumblr.com)

SALFORD - Milenecká dvojica z britského Salfordu sa stala senzáciou na internete po tom, čo nahnevaný sused urobil zvukovú nahrávku ich hlučného sexu a dal ju na internet.

Krátky 26-sekundový záznam, na ktorom žena kričí v extáze, si už vypočulo milión zvedavcov. Sused Lee Moore sa však teraz obáva prípadnej pomsty zahanbeného páru: "On vyzerá byť pekne veľký chlap podľa hluku, ktorý pri ňom vydávala. Pravdepodobne však teraz vďaka mne nie je príliš šťastný."

Dôvodom vzniku celej nahrávky bola Leeova potreba spánku, avšak rozkokošená dvojica ho rušila tak dlho a hlasno, že nemal šancu zaspať. Zobral teda mobilný telefón a orgazmické výkriky previedol do podoby dôkazového materiálu.

"Bolo to také hlasné, že som vyšiel na balkón, aby som zistil, odkiaľ tie výkriky vlastne pochádzajú. Žena v byte podo mnou na nich kričala, nech zavrú okná alebo konečne sklapnú," hovorí na margo zážitku mladík, ktorý dvojici zanechal odkaz v hale paneláku:"Pre ľudí, ktorí mi kvôli sexu nedovolili celú noc zaspať. Nabudúce si zavrite okná! Teraz ste na internete, aby vás počuli všetci!"

Odkaz, ktorý už niekto odstránil, obsahoval aj link, kde si môžu nahrávku nájsť. Lee neváhal a so svojím počinom sa pochválil aj na Twitteri, odkiaľ sa začal šíriť po internetových fórach.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu