Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Žena (35) masturbovala pri diaľnici, policajtom otrčila vagínu a chcela ju pobozkať!

Ashley Holtonová
Ashley Holtonová (Zdroj: polícia)

OCALA - Američanka Ashley Holtonová (35) si užívala na verejnosti a dokonca tak ohrozovala okoloidúcich vodičov. Svoje chúťky sa totiž koncom mája rozhodla ukojiť masturbáciou priamo pri diaľnici 484 v meste Ocala na Floride. Podľa svedka sa jej podarilo zdržať dopravu minimálne na pol hodinu. A to nie je ani zďaleka všetko.

Svedok ďalej uviedol, že šoférom, ktorí mali možnosť toto "divadielko" zhliadnuť, sa počin zjavne zapáčil, keďže ju podporovali trúbením klaksónov. Nadržaná žena však nemala v úmysle prestať ani po príchode polície, kedy si vytiahla vrchnú časť oblečenia a podľa správy mužom ukázala nielen podprsenku, ale aj prsia.

Holtonovú zatkli a odviezli do väzenia. Dôstojník, ktorý sa jej márne pokúšal natiahnuť nohavice, nedopadol práve najlepšie. Onanistka ho pri tom kopala a bila. Jej výčiny neprestali ani po vstupe do väzenia, kde "roztiahla nohy, odhalila svoju vagínu a povedala dôstojníkom, aby ju tam pobozkali".

Holtonovú, ktorá bola pravdepodobne pod vplyvom alkoholu, obvinili z vystavovania pohlavných orgánov, útoku na dôstojníka, bránenia vo výkone funkcie a výtržníctva.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu