Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Päťdesiatnička zviedla tínedžera, súložili v aute pred kostolom

Zvrhlá Montreia Barneyová
Zvrhlá Montreia Barneyová (Zdroj: Utah County Sheriff's Office)

PAISON CITY - Takmer päťdesiatročná žena nemala žiadnej hanby a nabalila si šestnásťročného zajačika. Najprv sexovali po telefóne, potom prišlo aj na fyzický kontakt. Teraz čelí obvineniu zo sexuálneho obťažovania mladistvého.

Škandál, ku ktorému došlo v roku 2010, sa prevalil iba pred pár dňami. Dnes štyridsaťdeväťročná Montreia Barneyová pracovala ako tajomníčka školy. V lete spomínaného roku sa do Paison City vrátil bývalý žiak Junior High School, aby sa stretol s kamarátmi.

Vtedy sa zoznámil aj so svojou budúcou milenkou, ktorá mohla byť jeho matkou. Vekový rozdiel bolo ale zjavne to posledné, čo im prekážalo. Sex po telefóne im po čase prestal stačiť, tak sa dohovorili, že sa spolu pomilujú.

"Zišli sa na parkovisku pred kostolom a v jej aute potom vášnivo súložili. Všetko sa prevalilo po tom, čo si hriešny pár všimol okolo prechádzajúci brat školáka," napísal server shortnews.de.

Barneyová už v škole nepracuje. Ak ju súd uzná vinnou zo sexuálneho obťažovania, nie je vylúčené, že sa za ňou zavrie väzenská brána. Rozsudok by mal byť vynesený v najbližších týždňoch, informoval server tn.cz.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu