Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Marc Jacobs na Slovensku!

Marc Jacobs Zobraziť galériu (8)
Marc Jacobs

BRATISLAVA - Patríte aj Vy k priaznivcom tohto svetoznámeho módneho návrhára? Páčia sa Vám jeho nápadité a extravagantné modely? Jeho tvorba prichádza konečne aj na slovenský a český trh!

Všetci obdivovatelia dizajnérskej tvorby svetoznámeho módneho tvorcu Marca Jacobsa sa určite potešia správe, že na slovenský a český trh bola uvedená línia hodiniek Marc by Marc Jacobs. Prvú kolekciu hodiniek Marc by Marc Jacobs uviedol tento módny návrhár na trh v roku 2006. Marc by Marc Jacobs ponúka viac neformálnu, ale luxusnú verziu základnej línie Marc Jacobs. Vyznačuje sa najmä mladistvým a decentným lookom, ktorý je inšpirovaný armádnym vintage štýlom a kombinovaný s rôznymi neočakávanými prvkami. Ak ste mestský typ so vzťahom k móde, ale nie ste jej obeťou a máte radi americký módny štýl, určite sa stotožníte s dizajnom hodiniek tejto známej značky.

Kolekcia hodiniek ponúka zákazníkovi rozmanitý a vzrušujúci vstup do dostupného luxusu. Tieto hodinky odrážajú jedinečné prvky značky. Majú najrôznejšie tvary - okrúhle, obdĺžnikové, štvorcové, nepravidelné. Bývajú tak analógové ako aj digitálne, často kombinované so zirkónmi. Používané sú materiály ako ušľachtilá oceľ, koža, kaučuk.

Hodinky Marc by Marc Jacobs si môžete zakúpiť exkluzívne na vybraných predajných miestach Klenoty Aurum na Slovensku a v Českej republike. V siete predajní Klenoty Aurum si môžete vybrať aj zo širokej ponuky briliantových, zlatých a strieborných šperkov ale aj hodiniek a šperkov ďalších svetoznámych fashion značiek ako napríklad Michael Kors, DKNY, Emporio Armani, Tommy Hilfiger, Gucci, Hugo Boss...

Vyberte si svoje nové hodinky alebo šperky podľa najnovších módnych svetových trendov na www.klenotyaurum.sk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu