Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Najtučnejšia americká svadba? Pod čepiec ide 363-kilová ozruta!

Susanne sa už teší, ako bude kráčať v bielych šatách k oltáru. Zobraziť galériu (3)
Susanne sa už teší, ako bude kráčať v bielych šatách k oltáru. (Zdroj: Daily Mail)

ARIZONA - Američanka Susanne Emanová (32), ktorá sa chce stať najtučnejšou ženou sveta, má pred sebou závažný krok. Rozhodla sa vydať za svojho priateľa, šéfkuchára Parkera Clacka (35). S tým však súvisia aj rôzne peripetie. Dať si ušiť šaty na 363-kilovú postavu, nebude totiž až také jednoduché.

Väčšina neviest má konkrétnu predstavu o tom, aký strih či látku si zvolia pre svoje svadobné šaty. V prípade Susanne však rozhoduje farba. Chce takú, na ktorej nebudú vidieť škvrny od jedla. Niet sa tomu čo čudovať, keďže jej denný príjem tvorí až 30-tisíc kalórií.

Susanne je momentálne na najlepšej ceste stať najtučnejšou ženou, avšak rekord 544 kíl, ktorý držala Rosalie Bradfordová, zostáva stále nepokorený. Túto métu jej však pomáha naplniť budúci ženích Parker, ktorý svoju nastávajúcu v jej úmysle podporuje a neustále jej vyvára nejaké dobroty.

Najtučnejšia americká svadba? Pod
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: inside edition)

Krajčírka Judy Goffová však stojí pred neľahkou úlohou - ušiť belostné šaty, ktoré by príliš neutrpeli prípadnými nehodami od svadobných koláčov. Už teraz je ale jasné, že spotreba látky bude enormná. Ušetrí sa maximálne na rukávoch, ktoré Susanne zamietla, pretože v lete ich jej nebude treba.

Najtučnejšia americká svadba? Pod
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: inside edition)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu