Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Žena s 210 kilami je príliš tučná na prácu: Od štátu chce 14 tisíc!

Sara po pôrodoch poriadne Zobraziť galériu (2)
Sara po pôrodoch poriadne "rozkysla" (Zdroj: Daily Mail)

LONDÝN - Britka Sara Agintasová (43), vážiaca "úctyhodných" 210 kíl, dostáva ročné dávky vo výške 17-tisíc libier (cca 20 300 eur), no aj tak tvrdí, že potrebuje finančnú pomoc daňových poplatníkov. Žena, ktorá si pre svoju hmotnosť nemôže nájsť prácu, chce, aby jej štát zaplatil operáciu žalúdka v hodnote 14-tisíc libier (približne 16 700 eur).

"Nemôžem pracovať, pretože som príliš tučná, aby som sa zmestila do kancelárskej stoličky a nedokážem stáť dlhšie ako dve minúty. Nemôžem si dovoliť osobného trénera alebo bandáž žalúdka, potrebujem pomoc od daňových poplatníkov," hovorí matka šiestich detí, ktorá zo svojej monštruóznosti viní chuť na nezdravé jedlá počas tehotenstiev.

Sara hovorí, že po pôrode prvého dieťaťa sa neuspešne uchádzala o 15 pracovných miest, ale nakoniec zistila, že je pre ňu lepšie zostať na sociálnych dávkach. Okrem toho po ďalších piatich tehotenstvách bola stále širšia a ťažšia, až sa nakoniec pod ňou prepadla podlaha vo vlastnom dome.

Lekári jej po tomto incidente nariadili diétu, ale pre Saru je to príliš komplikované. Nečudo, keď si rodina päťkrát do týždňa dopraje jedlo z donášky v hodnote približne 200 libier. A aby toho nebolo málo, žena sa dokonca priznala, že počas posledných piatich mesiacov jej ostatného tehotenstva vypila až 12 malých plechoviek piva denne.

Žena s 210 kilami
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Daily Mail)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu