Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Jar zničila Jarmile (68) ruky: Prišla o odtlačky prstov!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: boats.com)

OSTRAVA - Keď si Ostravčanka Jarmila Nováková išla vybavovať cestovný pas, myslela si, že pôjde o bežnú rutinu. Na úrade ju však čakalo nemilé prekvapenie v podobe oznámenia, že nemá odtlačky prstov! Žena sa domnieva, že jej ich zničila Jar.

Nad dlaňami šesťdesiatosemročnej ženy krútili hlavami úradníčka ostravského magistrátu aj policajt. "Povedali mi, že niečo také v živote nevideli," povzdychla si Nováková.

S častejším používaním Jari prišla do kontaktu na sedemročnej brigáde, kde odmasťovala a umývaka opravené práčky. Vďaka tomu mala hebkejšie ruky, presne tak, ako sa hovorilo v reklame. Lenže nastali aj iné zmeny. "Zmizli mi odtlačky prstov. Keby som neplánovala ísť k moru a nekončila mi platnosť starého pasu, tak by som na to nikdy neprišla," vysvetlila Jarmila.

Seniorka vo veci oslovila výrobcu čistiaceho prostriedku, spoločnosť Procter&Gamble. "Napísali mi, že mám pri umývaní Jarou používať rukavice. Takéto upozornenie ale na etikete, ani v televíznej reklame nie je." Firma podľa hovorcu Juraja Králika týmto považuje prípad za uzavretý, informoval Blesk.cz.

Novákovú potešila aspoň správa od kožnej lekárky, ktorá jej povedala, že o odtlačky neprišla úplne. Sú len menej zreteľné a úradníčka ich pravdepodobne nevedela získať. O odtlačky sa totiž dá natrvalo prísť len tak, že by vám niekto odstránil brušká všetkých prstov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu