Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Pľuvajúca žena hitom internetu: Z chrachľov vytvorila pentagram!

Chrisa neslušná Američanka dobre pobavila
Chrisa neslušná Američanka dobre pobavila (Zdroj: YouTube)

CHICAGO - Reportéri sa pri svojej práci stretávajú so všelijakými exotmi. To, čo sa stalo spravodajcovi Chrisovi DeRoseovi z televíznej stanice WCIU, ale len tak niečo neprekoná. Pri natáčaní sa mu totiž do záberu priplichtila žena, ktorá si niekoľkokrát pred kamerou odpľula.

Spravodajský tím práve nakrúcal v uliciach Chicaga reportáž o jednom z najstarších hotelov v meste. Za DeRosom, ktorý si práve chystal vstup, zrazu prešla neznáma žena.Na zázname je počuť, ako sa najskôr okoloidúceho opýtala na cestu. Potom sa obrátila, vkročila do záberu a niekoľkokrát si z plných pľúc odpľula. Až po chvíli si uvedomila, že kamera je už zapnutá, píšu Novinky.cz.

"Mám silnú nádchu. Povedzte v tej telke, že počasie v Chicagu je dobré akurát tak na prechladnutie. Keď sem prídete, okamžite ochoriete," navrhla štábu. Potom sa Chrisovi ospravedlnila, že prekazila natáčanie a odišla. Reportér neveril vlastným očiam a pri tom, ako zadržiaval smiech, povedal kameramanovi: "Povedz mi, že to máš natočené."

Video sa na internete stalo hitom a DeRose sa vďaka nemu dostal aj do známej televíznej talkšou Jimmyho Kimmela. "Bol som v správny čas na správnom mieste, kde sa stalo niečo odporné. Z tých pľuvancov okolo mňa vytvorila pentagram. Bolo to naozaj nechutné," povedal pre server baltimoresun.com.

Pľuvajúca žena

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu