Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Z krásky chameleón: Za pár minút sa premení na Deppa či Jolie!

Promise ako Angelina Jolie Zobraziť galériu (6)
Promise ako Angelina Jolie (Zdroj: YouTube)

PRAHA - Môže byť, kým chce. Sexy Angelinou Jolie, jej hereckým kolegom Johnym Deppom alebo zvodnou Adrianou Lima. Mladá Američanka vietnamského pôvodu Promise Tamang Phanová sa totiž dokáže premeniť v kohokoľvek.

Jej šikovné ruky, líčidlá a parochne zvládnu úplne všetko. Raz možno prekoná i plastických chirurgov. Promise sa stala známou vďaka svojim videám na Youtube, kde vystupuje pod prezývkou Dope2111. Napríklad jej premenu v Angelinu Jolie videlo už vyše 13 miliónov ľudí.

Vďaka svojej internetovej sláve sa dievčine dokonca podarilo získať skvelú prácu. Kozmetičku si na internete vyhliadla firma Lancôme, pre ktorú momentálne pracuje nielen ona, ale aj jej švagriná Michelle Phanová. Úžasné na celej veci je fakt, že Tamang nikdy nechodila do žiadneho kozmetického kurzu a všetky triky s mejkapom sa naučila úplne sama. Učila sa len na svojich vlastných chybách.

Promise vďačí svojim videám aj za to, že si našla manžela, informuje Blesk.cz. Po tom, ako Michelinmu bratovi padla do oka, kontaktoval ju a odvtedy sú spolu.

A v koho všetkého sa už premenila? Zoznam je dlhý a obsahuje mená ako postava z filmu Avatar Neytiri, morská víla Ariel, Michael Jackson, Nicki Minaj, Megan Fox a ďalšie známe i fiktívne postavy. Pozrite si v galérii!

Takto sa mladá Promise za pár minút zmenila na Angelinu Jolie

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu