Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Najdesivejšia reklama: Žena posadnutá diablom je pricucnutá na strope!

Scéna ako z filmu o vyháňačovi diabla
Scéna ako z filmu o vyháňačovi diabla (Zdroj: YouTube)

PRAHA - Aj reklamy vedia niekedy poriadne vystrašiť. Hoci viete, že ide iba o fikciu, zimomriavky sa dostavia tak či tak. Dôkazom toho je video, ktorý propaguje istú značku vysávača.

Tento reklamný spot ste možno videli. Na internete sa stal hitom a pozrieť si ho stihli milióny užívateľov, informoval Blesk.cz. Do televízie sa "bohužiaľ" kvôli vysokej miere strachu, ktorý vzbudzuje, nedostal.

Jeho tvorcovia sa očividne inšpirovali kultovou snímkou Vyháňač diabla. Video začína tým, ako do domu vstupuje privolaný kňaz. Pohľad, ktorý sa mu naskytne pri vstupe do izby, je naozaj desivý. Dievčinu v nočnej košeli, ktorá ešte pred chvíľou ležala na posteli, zbadá pricucnutú na strope.

O krátku chvíľu však vyjde najavo, že oným "diablom", ktorým je posadnutá, je starenka žijúca na poschodí. V ruke drží vysávač, ktorý má takú silu, že k stene dokáže prisať aj samotného človeka.

Reklamu vraj vo väčšine krajín zakázali. Nakoniec sa tento krok ukázal ako dobrý ťah, lebo teraz sa šíri na webe a dostane sa k miliónom ľudí bez toho, aby zadávatelia museli platiť za akýkoľvek reklamný čas.

Najdesivejšia reklama

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu