Štvrtok6. jún 2024, meniny má Norbert, zajtra Róbert

Google má tajnú hru: Nájdite si ju aj vy!

Ubrániť sa je veľmi ťažké
Ubrániť sa je veľmi ťažké (Zdroj: google)

PRAHA/BRATISLAVA - Ak nie ste počítačový fajnšmeker, pravdepodobne ste ešte o Zerg Rush nikdy nepočuli. Ide totiž o tajnú minihru na internete, ktorú nájdete tak, že jej meno zadáte do vyhľadávača Google. Na prístup k nej nepotrebujete žiadne heslo a pravidlá sú úplne jednoduché. Vyhľadané odkazy a text máte ubrániť pred dotieravými písmenami "O".

Hra sa po zadaní názvu spustí sama. Ak ju nechcete hrať, možno ju ukončiť kliknutím na krížik v pravom rohu obrazovky. V hre sa nedá vyhrať, cieľom je zlikvidovať čo najviac písmen "O". Tie sa snažia zožrať všetky vyhľadané odkazy. Na písmená stačí klikať ľavým tlačidlom myši, po zásahu sa zobrazí ich zostávajúce zdravie. Pozor, óčka útočia zo všetkých strán.

A prečo práve názov Zerg Rush?

Rush je všeobecné označenie pre rýchly, alebo v niektorých prípadoch preventívny útok hromadnej prevahy jednotiek alebo ľudí na početne slabšieho protivníka. Tento výraz sa používa najmä v stratégiách v reálnom čase, ale aj ďalších žánroch. Rush bol totiž pôvodne útok rasy Zergov v kultovej sci-fi hre StarCraft. Od tej doby zľudovel a dnes ide v podstate o odborný videoherný termín, ktorý je použitý v desiatkach titulov.

Prajeme príjemnú zábavu!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu