Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Zázrak Tučného Dana: 38 bodnutí prežil vďaka nadváhe!

Danny si prežil peklo Zobraziť galériu (2)
Danny si prežil peklo (Zdroj: allvoices.com)

EXETER - Bucľatý Brit Danny Ross môže ďakovať kilám navyše za to, že prežil brutálny útok svojho známeho. Hoci utŕžil 38 bodných rán, zo zranení sa mu podarilo na prekvapenie lekárov "vylízať".

Krvavý incident sa odohral v auguste minulého roka v byte obeti. Danny pozeral televíziu, keď mu zrazu na dvere zaklopal agresívny David Johnson. Kamaráta obvinil z krádeže peňazí, proti čomu sa Ross dôrazne ohradil.

"Správal sa ako blázon. Vytiahol si z nohavíc opasok a začal ma ním škrtiť. Krátko nato som upadol do bezvedomia. Keď mi neskôr policajti ukázali fotografie môjho dobodaného tela, nemohol som tomu uveriť. Keby som bol chudší, určite by som to neprežil," spomína na deň útoku Danny. Lekári jeho domnienku potvrdili. Taktne Rossovi v nemocnici naznačili, že za svoj život vďačí nadmernej hmotnosti.

Johnsona obvinili z pokusu o vraždu. Vynesenie rozsudku sa očakáva 18. mája. Na pojednávaní tvrdil, že Ross si zranenia spôsobil sám, aby si mohol uplatniť nárok na náhradu škody. Takýto argument ale pred sudcom zrejme neobstojí, dôkazy podľa polície totiž jasne hovoria v jeho neprospech.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu