Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Vo štvorici po opici 3: Ožratí Briti ukradli tučniaka a nič si nepamätali!

Dirk sa už z nepríjemného zážitku spamätal
Dirk sa už z nepríjemného zážitku spamätal (Zdroj: YouTube)

BRISBANE - Poriadne divoký víkend má za sebou trojica mladých Angličanov. Počas ich pobytu u protinožcov sa tak opili, že z miestneho morského parku ukradli tučniaka. Keď sa na druhé ráno zobudili a našli ho v izbe, vôbec netušili, kde sa tam vzal.

Okamihy, ktoré v sobotu v noci prežívali kamaráti z Veľkej Británie, silno pripomínajú scény z filmového trháku Vo štvorici po opici. Mladíci vo veku 18, 20 a 21 rokov najprv popíjali v bare na Zlatom pobreží a odtiaľ si to namierili rovno do Austrálskeho vodného sveta.

V areáli sa cítili ako doma. Vyzliekli sa, zaplávali si s delfínmi a o svojich dobrodružstvách stihli na Facebooku informovať aj svojich priateľov. Niektoré zo svojich bláznivých činov si nahrali na mobil. V alkoholovom opojení im potom napadol "skvelý" nápad, že si so sebou odvezú suvenír v podobe tučniaka Dirka.

Nasledujúce ráno bolo kruté. Nielenže sa mladíci zobudili s poriadnou opicou, navyše na nich v izbe čakal aj nezvyčajný hosť. Jeden z chlapcov spanikáril a sedemročné zviera, ktoré ešte nikdy predtým nebolo vo voľnej prírode, odniesol do mora. Chúďa Dirk takmer zahynul. Vo vode si naňho brúsil zuby žralok a keď sa mu podarilo dostať na pevninu, tam sa zase do neho pustil pes.

Tučniaka v poslednej chvíli zachránili pracovníci vodného sveta, ktorí ho v tom čase už niekoľko hodín hľadali. "Najprv bol veľmi vystresovaný, ale teraz je už v poriadku," povedal riaditeľ centra Trevor Long.

Páchatelia už medzitým svoje vystrájanie oľutovali. Krátko nato ich totiž dolapila polícia. Teraz čelia obvineniu z vlámania, krádeže a nezákonného držania chráneného zvieraťa. Budúci mesiac ich čaká súd.

Bizarná krádež tučniaka

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu