Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Staré, ale krásne štvorkolesové tátoše: Pošlite nám fotku toho svojho!

Zobraziť galériu (5)

BRATISLAVA - Fanúšikovia vône benzínu si v týchto dňoch podávajú kľučku na autosalóne v bratislavskej Inchebe. Všetci sú zvedaví na avizované slovenské premiéry či novinky odprezentované len nedávno v Ženeve. Treba si však priznať, že len promile návštevníkov navštívi autosalón s cieľom vybrať si nové auto.

Ostatní považujú výstavu skôr za pastvu pre oči. S otvorenými ústami prechádzajú popri štvorkolesových dizajnérskych či technologických skvostoch. Po všetkej tej kráse sa zase vracajú domov k svojmu tátošovi.

Staré, ale krásne štvorkolesové
Zobraziť galériu (5)

Možno nemá ladné línie či agresívny pohľad a pod kapotou neskrýva žiadny štvorlitrový osemvalec. Napriek tomu po rokoch, čo sa oň majiteľ stará, mu prirástol k srdcu. Starostlivosť oň je pomaly porovnateľná s tou, ktorú venuje svojim deťom. Ručné umývanie, kvalitný vosk či použitie drahých olejov. To všetko je ochotný pre svojho miláčika spraviť.
Staré, ale krásne štvorkolesové
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: SITA)

Spoznali ste sa v týchto riadkoch? Neváhajte a pošlite nám zábery vášho miláčika, ktorého by ste nezamenili za žiadne nové auto. Svoje fotky a zážitky s nimi nám pošlite na fotky@topky.sk.

Nezabudnite: Čím staršie, tým lepšie, vítané sú autá hlavne do roku výroby 1989. Po našich cestách brázdi ešte veľa krásnych Moskvičov, Oltcitov, Lád, Trabantov, Škodoviek či Dacii. Ak sú pre vás práve toto značky vašej mladosti, buďte sentimentálni a podeľte sa aspoň pohľadom na vášho veterána s čitateľmi Topiek. Tie najkrajšie kúsky zverejníme a víťaza odmeníme!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu