Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Internetom sa šíri hrozba: VIDEO varuje pred útokmi počas olympiády!

Do otváracej ceremónie zostáva už iba pár mesiacov
Do otváracej ceremónie zostáva už iba pár mesiacov (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Na internete sa nedávno objavilo video, ktoré varuje pred plánovanými útokmi na londýnske metro, vežu Big Ben či štadión počas olympiády, ktorá sa uskutoční v júli a auguste tohto roka. Na svedomí ich má mať tajomná organizácia s názvom Ilumináti, ktorá vraj spriada intrigy za účelom vytvorenia jedinej svetovej vlády.

O tom, čo má prísť, podľa videa vypovedajú mnohé indície ako v prípade teroristických útokov 9/11. Komiks Deathstroke (1993), seriál Simpsonovci (1997) či filmy Super Mario Bros (1993), Armageddon (1998) a The Lone Gunman (2001) vopred zobrazovali zničenie budov Svetového obchodného centra.

Podobne rok pred bombovým útokom v Londýne 2005 odvysielala BBC program o simulovanom cvičení, kedy by nálože zasiahli tri linky metra a auto na ulici. A tak sa po čase aj stalo. Tieto dve katastrofy boli predpovedané filmami aj TV reláciami, tak ako to má byť aj v prípade nastávajúcich letných olympijských hier.

V auguste 2008 prišla BBC so seriálom Spooks: Code 9, ktorý predpokladá nukleárny útok počas olympiády v Londýne. V lete má vraj dôjsť k udalosti, ktorá by Britániu zmenila navždy. Podľa videa zábery obsahujú tri prípady numerologického symbolizmu. Dve zo scén majú na pozadí "vševidiace oko", ktoré sa  považuje za symbol Iluminátov a je umiestnený aj na zadnej strane jednodolárovej bankovky. V ďalšom prípade ide o samotný názov Code 9, ktorý ma naznačovať, že kódová správa je prezradená. Teda ide o plánované udalosti, ktoré sa majú stať aj v skutočnom svete.

Na symbolizmus jedného oka majú odkazovať aj jednookí olympijskí maskoti či reflektory na štadióne. Logo nových hier aj tých z Beijingu 2008 taktiež zaváňa prácou Iluminátov, pretože sa z neho dá vytvoriť slovo Zion, čo mal priznať aj primátor Londýna.

V roku 2010 Tom Cain publikoval v novinách príbeh, ktorý rozpráva o výbuchu nukleárnej bomby na olympijskom štadióne a Trafalgarskom námestí. Autorovo meno však nie je pravé, pôvodne sa volá David Thomas. Zmeniť si ho mal kvôli tomu, že Ilumináti sa zvyknú nazývať aj "Synovia Kaina". Tajné heslo slobodomurárov tretej rady je Tubal Cain.

Je to iba náhoda, pýta sa video, ktoré uvádza ešte oveľa viac príkladov možného spiknutia, ktoré sa tajná organizácia vraj bude snažiť hodiť napríklad na teroristov z Al-Kájdy.

 

 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu