Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Muž s odpudivou chorobou má 51 rokov a nikdy sa nebozkával!

Lauw túži po normálnom živote
Lauw túži po normálnom živote (Zdroj: Caters)

JAKARTA - Lauw Tjoan Eng z indonézskej Jakarty trpí zriedkavým kožným ochorením, ktoré z neho urobilo outsidera. Napriek tomu, že už má 51 rokov, stále túži po prvom bozku. Pre svoj odpudivý vzhľad sa totiž bojí vychádzať von a stráni sa spoločnosti.

Hoci sa Lauw narodil ako zdravé dieťa, keď mal iba päť rokov, začali mu na koži vyrastať drobné benígne nádory, ktoré nakoniec pokryli celé jeho telo aj tvár. Kvôli tomuto nielen esteticky nepríjemnému ochoreniu ho čakal život v samote a strachu, čo si o ňom ľudia pomyslia.

"Nemám predstavu, ako vyzerám od okamihu, kedy sa začali hrudky objavovať, tak veľmi som ich nenávidel. Z pohľadu do zrkadla som frustrovaný, môj odraz je hrozný a snažím sa mu vyhnúť, kedykoľvek je to možné," hovorí nešťastný muž, ktorý nemá prácu a musia ho finančne podporovať jeho sestry. S tými sa však stretáva iba sporadicky, pretože bývajú dosť ďaleko.

"Keď idem cez deň von, ľudia sa na mňa vždy divne pozerajú a robia si zo mňa posmech kvôli tomu, ako vyzerám. Ale nepoznajú ma, tak ma nemôžu súdiť. Nemám manželku ani deti a nikdy som nebol v blízkosti ženy. Dúfam, že jedného dňa sa vyliečim a nájdem ženu, ktorá bude šťastná, keď si ma vezme a budeme žiť normálny život ako všetci ostatní," nestráca nádej Indonézan.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu