Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Dominantné kluby na Slovensku sa začínajú spájať – “Fridays“

Toto je prepad! Zobraziť galériu (7)
Toto je prepad! (Zdroj: Fridays)

BRATISLAVA - Mladých párty ľudí z celého Slovenska začína spájať jedna obrovská každo-piatková párty na viacerých miestach naraz. Je to myšlienka, ktorá ma vytvoriť niečo špecificky slovenské. Iba naše. Tento projekt uvidel svetlo sveta iba pred pár dňami a už začína mať svoje kontúry .

Okrem interpretov, top DJov a obľúbených lokálnych DJov k dielu prikladajú ruku aj mladé slovenské osobnosti, ktoré tento projekt považujú za celosvetovo  jedinečný a prijímajú pozvania za krstných rodičov v  jednotlivých mestách. S Dj-om Hajtkovičom v klube Cotton krstili Fridays herci z filmu Lóve vrátane  Kristíny Svarinskej. S Dj-om Grimasom prišli Fridays do klubu Riverside pokrstiť speváčka Suzie, playmate-ky na čele s Andreou  Járovou, či rapper Kaidžas, ktorý si tam nasledujúci piatok zaspieval aj svoj celoslovenský party hit VY-NI-KA-JÚ-CE.  

Najbližší piatok sa krstí v klube Luna v Nitre, kde sa s DJom Romanom Zámožným  chystá aj Eva Cifrová, či iné zaujímavé osobnosti slovenského showbiznisu. Tieto otvorenia nasledujú rôzni interpreti, ktorí sa tiež zapájajú do projektu, ako napríklad  tento piatok v Piešťanoch to bude najlepšia tanečná skupina v Česko - Slovensku Ladylicious či v Šaštíne DJská legenda  EKG.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu