Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Jašter je prvoradý: Peniaze na svadbu minula na jeho chemoterapiu!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: TASR)

LONDÝN - Britka Lizzie Griffiths sa rozhodla odložiť plánovanú svadbu, aby mohla našetrené peniaze použiť na chemoterapiu pre svojho jaštera. "George je vždy prvoradý," vyjadrila sa 25-ročná učiteľka o svojej agame bradatej pre denník The Sun.

"Zamilovala som sa do neho na prvý pohľad a vedela som, že urobím čokoľvek, aby som sa o neho riadne postarala," dodala.

Griffiths zistila, že Georgeovi na tvárovej časti rastú nádory len niekoľko mesiacov po tom, ako si ho zaobstarala. Dva razy zaplatila za liečbu, ale opäť narástli. Po tom, ako sa dozvedela o možnosti chemoterapie, rozhodla sa minúť na ňu svoje úspory v hodnote tritisíc libier (v prepočte približne 3 590 eur). Agama sa vďaka tomu definitívne vyliečila.

Georgeova majiteľka tvrdí, že keď si mala vybrať medzi svadbou a zdravím svojej milovanej agamy, nezaváhala. "Keď som Georgea po prvý raz držala, usadil sa na mojom krku a bolo to ako keby povedal, že našiel svoj nový domov," uviedla. "Teraz sa budím o pol piatej ráno, aby som sa s ním pomaznala, pretože keď sa mu dlho nevenujem, som z toho nervózna," dodala. Jej snúbenec Chris Fisher, s ktorým chodí už 10 rokov, jej v rozhodnutí nebránil. "Naozaj majú medzi sebou výnimočné puto. Rozumiem, že je pre ňu číslo jeden," vyjadril sa. Informácie pochádzajú z webovej stránky www.dailymail.co.uk a www.huffingtonpost.com.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu