Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Rodina sa pripravuje na koniec sveta: Čaká ho už tento rok!

Larry učí loviť aj svoju 9-ročnú dcérku. Zobraziť galériu (2)
Larry učí loviť aj svoju 9-ročnú dcérku. (Zdroj: Barcroft)

CORNWALL - Rodina z britského Cornwallu sa chystá na prežitie globálnej katastrofy, ktorú považuje za neodvratnú. Apokalypsa spôsobená slnečnou erupciou má civilizáciu uvrhnúť do nového veku temna.

Opravár počítačov Larry Peters (42) je presvedčený, že koncom tohto roka zasiahne Zem obrovský slnečný výbuch, ktorý zničí komunikačné siete, vyradí dodávky energie a vyvolá anarchiu na celom svete. Aby svojej rodine poskytol najlepšiu šancu na prežitie, stal sa Brit prívržencom fenoménu, ktorý sa šíri z USA. Hromadí zásoby jedla, vody a učí svoje štyri deti, vrátane 9-ročnej dcéry Lily, loviť a pitvať zvieratá.

Larry sa snaží vysporiadať s každou eventualitou, preto nainštaloval záložný generátor, nakúpil dvojmesačné zásoby potravín, kvôli stálemu prísunu čerstvých vajec chová desať kurčiat a na záhrade vysadil 45-metrový pás zeleniny. Pre prípad, že by museli miesto opustiť, zadovážil vozidlo s náhonom 4x4 za 10-tisíc libier, zbrane a muníciu v hodnote 1 200 libier a vybudoval veľkú nádrž s objemom 2600 litrov, v ktorej má rezervné zásoby pitnej vody.

Rodina sa pripravuje na
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Barcroft)

"Veríme, že sme takí sebestační, ako sa len dá. Na 99 percent sme pripravení na koniec. Potraviny, voda a energie sú na mieste. Svojím spôsobom chcem, aby sa to stalo. Ľudia potrebujú nový začiatok. Príliš sme sa vzdialili od našich starých spôsobov a potrebujeme sa vrátiť k prírode," filozofuje Larry.

"Do konca roku 2012 je predpovedaná obrovská erupcia, ktorá to tu všetko zničí. Dôjde k totálnemu zrúteniu spoločnosti, úplnej anarchii. Veľa ľudí zomrie. Vláda a super-bohatí vedia, že sa to stane a sú pripravení. My ostatní sa musíme postarať o seba sami," varuje Brit.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu